Početna - IZDVOJENO - Prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza pa ju udario pijani vozač

Prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza pa ju udario pijani vozač

28.12. oko 2.20 sati u ulici Tome Strižića u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 28-godišnja hrvatska državljanka. Na nju je naletjelo osobno vozilo i oborilo je na kolnik dok je isti prelazila izvan obilježenog pješačkog prijelaza. 28-godišnja pješakinja je prevezena u KBC Rijeka gdje su joj utvrđene teške ozljede.

Vozilom marke Suzuki, koje se kretalo iz ulice Kačjak u smjeru Kumičićeve ulice, upravljao je 38-godišnji hrvatski državljanin. Budući da je kod vozača utvrđena alkoholiziranost u koncentraciji od 1,71 g/kg, priveden je u službene policijske prostorije kako ne bi nastavio vožnju i činjenje prekršaja.

Inače, jučer su na prometnicama Primorsko-goranske županije evidentirane četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene.

Koristimo ovu priliku i pozivamo sve sudionike u prometu na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj nesreća i ozlijeđenih osoba u njima, odnosno, zbog veće opće sigurnosti u prometu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prvi Bigbelly u Kastvu

Na Fortici je postavljen prvi Bigbelly spremnik u Kastvu. Ovaj revolucionarni spremnik omogućava prešanje otpada na mjestu gdje se prikuplja ...