Početna - IZDVOJENO - Prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza pa ju udario pijani vozač

Prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza pa ju udario pijani vozač

28.12. oko 2.20 sati u ulici Tome Strižića u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 28-godišnja hrvatska državljanka. Na nju je naletjelo osobno vozilo i oborilo je na kolnik dok je isti prelazila izvan obilježenog pješačkog prijelaza. 28-godišnja pješakinja je prevezena u KBC Rijeka gdje su joj utvrđene teške ozljede.

Vozilom marke Suzuki, koje se kretalo iz ulice Kačjak u smjeru Kumičićeve ulice, upravljao je 38-godišnji hrvatski državljanin. Budući da je kod vozača utvrđena alkoholiziranost u koncentraciji od 1,71 g/kg, priveden je u službene policijske prostorije kako ne bi nastavio vožnju i činjenje prekršaja.

Inače, jučer su na prometnicama Primorsko-goranske županije evidentirane četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene.

Koristimo ovu priliku i pozivamo sve sudionike u prometu na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj nesreća i ozlijeđenih osoba u njima, odnosno, zbog veće opće sigurnosti u prometu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Evo kako je glasao naš kraj na jučerašnjim izborima

Kvarner je tadicionalno ostao vjeran lijevoj opciji Opatija Restart- 43,17 % HDZ-22,07% Možemo!-9,30% Most-5,30% Domovinski pokret-4,65% Matulji Restart-41,51% HDZ-23,18% Možemo!-8,03% ...