Početna - IZDVOJENO - Premijer žrtva medijske blokade
milanovic naslovna

Premijer žrtva medijske blokade

Zoran Milanović, premijer na odlasku, „žrtva“ je medijske blokade jer već 15 dana do njega nije došla informacija o najvećoj aferi prisluškivanja koja trese Hrvatsku.

Da je naša tvrdnja u jučerašnjem tekstu Cvitanov atentat na Ustavni sud, kako je vijest o aferi prisluškivanja sudaca Ustavnog suda koju je prije 15-ak dana objavio Direktno.hr, a koju je jučer „ekskluzivno“objavio 7 dnevno i danas Telegram proizvedena u Milanovićevoj kumrovečkoj kuhinji točna, jasno svjedoči činjenica da je premijer tek danas dao prvu izjavu na tu temu. Milanovićev neistiniti spin plasiran preko njemu uslužnih medija, Telegram i 7 dnevno, očito je trebao poslužiti isključivo kao poticaj za njegovu reakciju i zato s pravom  možemo zaključiti kako nas premijer na odlasku nije nimalo iznenadio. Očito je naš aktualni poglavar toliko duboko potonuo da mu je voda došla iznad ušiju jer nikako drugačije ne možemo objasniti činjenicu da ozbiljnu i tešku aferu već 15 dana nije komentirao, niti jednom jedinom riječju, nego je to učinio upravo danas, nakon što su tu vijest nakaradno iskrivili njemu servilni novinarčići. Jedino objašnjenje koje bi premijer mogao ponuditi jest to da ga je netko ovih 15-ak dana držao u potpunoj medijskoj izolaciji ili u zatvorskoj samici. Drugim riječima, premijer posljednjih 15-ak dana nije surfao po internetu, čitao novine, slušao radio, gledao televiziju…, nisu ga o ničemu izvještavali niti njegovi medijski analitičari. On je jednostavno bio u stanju „off“.

Šokantna je činjenica da i na ovaj način aktualni premijer tako brutalno vrijeđa vlastitu naciju. Drugim riječima, premijer poručuje:„Vi ste svi glupi, ja vam mogu reći što god hoću i kada god hoću…“. Naravno, tako to i čini. Prvo je trebao 15 dana da sa svojim partijskim suradnicima izmisli i osmisli teoriju urote i zavjere, te da tek onda plasira priču u onakovom obliku komentara afere kakav je njemu pogodan. Ustinu je žalosno što veliki broj ljudi ne uspijeva raskrinkati i ogoliti te njegove nakaradne laži i prijevare.

Možemo slobodno zaključiti kako je stanje morala u politici palo na do sad neviđenu nisku razinu. Politički moćnici jednostavno ne prezaju  od nikoga i pred ničim u ostvarenju svojih bolesnih i kriminalnih političkih ambicija. Milanović je u priči pokušaja vlastitog spasa i borbe za novim 4-godišnjim mandatom otišao toliko daleko da više ni sam ne zna što zapravo čini, a i ne vidi koliko je pogibeljna njegova suluda misija. Ono što na posljetku možemo reći jest da se jedino možemo nadati da će promjena vlasti u državi, koja će sigurno uslijediti 8. studenog, u značajnoj mjeri promijeniti stanje morala u politici i dovesti do ponovnog rasta gotovo izumrle političke etike. Kada se to ne bi dogodilo ova predivna država bila bi dobra jedino za izbjegavanje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...