Početna - IZDVOJENO - Preminula maloljetna Riječanka
Ilustracija Foto: web

Preminula maloljetna Riječanka

U noći na subotu preminula je maloljetna Riječanka. Kako neslužbeno saznajemo, radi se o 16-godišnjoj M. B. koja je na hitni trakt KBC-a Sušak dovezena u petak iza ponoći sa Sušačkog lukobrana na adresi Delta bb. Preminula je u 1.10 sati u bolnici, potvrđeno nam je iz PU primorsko-goranske, kao i da će se točan uzrok prerane djevojčine smrti znati tek u ponedjeljak kada bi trebala biti obavljena obdukcija.

Prema dosadašnjim saznanjima, 16-godišnjakinja se oko ponoći nalazila na lukobranu u društvu još dvije mlađe osobe. Radilo se o dvojici 17-godišnjih Riječana sa kojima je šetala po lukobranu gdje se nalaze dva zida visine od oko dva, odnosno jedan metar.

Pretpostavlja se da je sa višeg pala na niži. Neslužbeno saznajemo kako nakon pada nije imala vidljivih vanjskih ozljeda što ne znači da nije zadobila unutarnje ozljede koje su bile kobne po njen život. No, tek po okončanoj obdukciji moći će se sa sigurnošću reći što je uzrokovalo smrt.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pijanist iz Matulja Zvjezdan Ružić i njegov klavir plove uvalom Sakarun

Nakon koncertnog spektakla Zvjezdana Rzžića na pontonu na Drugom jezeru u Maksimiru, njegovi su se instrumenti našli na pontonu posred ...