Početna - IZDVOJENO - “Prepusti mjesto na tribini i sakupi bodove”
rijeka karte
web

“Prepusti mjesto na tribini i sakupi bodove”

Od srijede 1. srpnja počinje slobodna prodaja kompleta ulaznica za sezonu 2015./2016. Svi novi članovi i vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. koji kupe paket u slobodnoj prodaji, u sezoni 2016./17. ostvaruju pravo na cijenu kompleta ulaznica za članove i vlasnike kompleta iz sezone 2015./16.

Kao dodatnu pogodnost za navijače, klub je omogućio da svi vlasnici kompleta ulaznica, koji su ujedno i članovi HNK-a Rijeka, u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu mogu svoju ulaznicu prepustiti drugoj osobi. Vlasnik kompleta na blagajni ili online (www.nk-rijeka.hr) ispunjava obrazac i ujedno dobiva potvrdu o prepuštenom mjestu drugoj osobi. Osoba kojoj je prepuštena ulaznica dolazi na stadion uz predočenje ispunjenog i potvrđenog obrasca, osobne iskaznice i kompleta ulaznica za sezonu 2015/16.

Svi članovi HNK Rijeka, koji su ujedno i vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16., u slučaju nemogućnosti dolaska na neku od utakmica Prve HNL imaju mogućnost sakupljati bodove i zamijeniti ih za vrijedne nagrade.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...