Početna - IZDVOJENO - Prgomet: Da sam htio da sakriti sastanak sakrio bh, Petrov je sve znao!
prgomet
foto:seebiz

Prgomet: Da sam htio da sakriti sastanak sakrio bh, Petrov je sve znao!

U središnjem Dnevniku HRT- a povodom vlastitog izbacivanja iz Nacionalnog vijeća Mosta gostovao je u četrtak saborski zastupnik Drago Prgomet.

“Popodne sam pročitao na portalu da sam izbačen iz Nacionalnog vijeća Mosta. Pokušao sam dobiti Božu Petrova telefonom, ali nisam uspio. Ovo je slobodna zemlja, moji prijatelji su u ratu ginuli da se u ovoj zemlji razgovara slobodno. S premijerom Zoranom Milanovićem sam razgovarao kako prebroditi krizu, kako sastaviti vladu. Ja da sam to htio sakriti, to bih sakrio”, rekao je bivši član Mosta u središnjem Dnevniku HRT-a.

“Most ima 19 saborskih zastupnika, od koji je samo Petrov član stranke. Ostali su neovisni ljudi sa bogatim karijerama. Oni će odlučivati o budućnosti Hrvatske, kao i ja kao saborski zastupnik. Oni imaju svoju glavu i svoj stav. Ako netko misli da ih može držati pod kontrolom, onda je to gaženje demokracije, naglasio je. Bit će ovih dana prilike razgovarati o svemu. Smiješno je da su se dijelila ministarska mjesta. Došao sam kao Drago Prgomet i kod svojeg prijatelja Kotromanovića te razgovarao s premijerom. Ne mogu ja dogovarati ministre u svoje ime. Ja sam bio zamjenik predsjednika HDZ-a, mogao sam birati mjesto koje sam htio.”

“Zato što je bez znanja Mosta vodio osobne razgovore sa Zoranom Milanovićem, Most prekida suradnju s Dragom Prgometom, objavio je Most. Takvu odluku donijelo je Nacionalno vijeće Mosta zbog potpunog narušavanja povjerenje”, zaključio je tom prilikom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...