Početna - IZDVOJENO - Prijave za Rikon do kraja rujna!
rikon
foto:rikon

Prijave za Rikon do kraja rujna!

Godišnja konvencija fantastike u Rijeci se održava od 1997. godine i pruža bogat program predavanja, tribina, predstavljanja književnih izdanja i igara, kreativnih radionica, zabavnih sadržaja i izložbe. Ove godine se održava od 14. do 16. listopada na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

“Nedavno smo otvorili prijave za sve: za predavanje, radionice, ako možda imate ideju o kvizu ili igri, ili ste napisali neku knjigu, rad, bilo što – primamo sve i uvijek smo tu da poguramo naprijed mlade i perspektivne ljude, ljubitelje znanstvene fantastike, horrora i sličnih žanrova”, kaže Marta Glažar iz organizacije Rikona.

Prijave traju do 30. rujna, a sve ostale informacije možete naći na službenoj stranici Rikona. “Iz godine u godinu čini se da ljudi više naginju toj tematici. Broj posjetitelja nam se povećava, trenutno smo na oko 900 do tisuću ljudi, ali to raste”, rekla je Glažar o posjećenosti ovoga trodnevnog svijeta mašte.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...