Početna - IZDVOJENO - Prijave za akademiju menadžmenta  neprofitnih organizacija
web

Prijave za akademiju menadžmenta  neprofitnih organizacija

U sklopu projekta “Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih”, u kojem je Udruzi Smart jedan od partnera i Grad Rijeka, održat će se Akademija menadžmenta neprofitnih organizacija namijenjena mladima od 18 do 29 godina. Prijave za Akademiju otvorene su od 24. ožujka do 3. travnja.

 Akademiju menadžmenta neprofitnih organizacija namijenjenu mladima od 18 do 29 godina organiziraju i provode Udruga za razvoj civilnog društva Smart i Volonterski centar Osijek.

Akademija će uključivati besplatnu edukaciju u trajanju od 15 dana tijekom svibnja, lipnja i početkom srpnja, u sklopu koje će polaznici steći nova i korisna znanja vezana za ulogu neprofitnog sektora u društvu, pripremanje i pisanje projekata za Europske fondove, izradu proračuna za neprofitnu organizaciju, upravljanje projektima i dr. Predviđena je i stručna praksa u trajanju od 125 – 150 sati koju je moguće odraditi u nekoj od udruga, javnih ustanova ili lokalnih i regionalnih  samouprava, uz podršku mentora.

Prijave za Akademiju menadžmenta neprofitnih organizacija počinju 24. ožujka i traju do 3. travnja 2015. godine. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu i motivacijsko pismo koje je moguće pronaći na web-stranicama Udruge Smart.

 Udruga za razvoj civilnog društva SMART u suradnji s Volonterskim centrom i PRONI Centrom za socijalno podučavanje iz Osijeka, Regionalnim info centrom za mlade UMKI Rijeka, Gradom Rijekom i Gradom Osijekom provodi projekt “Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih” s ciljem povećanja zaposlenosti i fleksibilnosti nezaposlenih mladih na tržištu rada. Cilj projekta je selekcija nezaposlenih i provedba izobrazbe za nezaposlene mlade ljude, stručna praksa, te podrška kroz mentorstvo, savjetovanje i prijenos dobre prakse.

Projekt “Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih” se provodi od siječnja 2015. do rujna 2016. godine. Putem komponente Razvoj ljudskih potencijala unutar EU fonda IPA, točnije natječaja “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja” osigurano je 95 posto sredstava, dok će ostatak sredstava osigurati Udruga SMART i Grad Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...