Početna - IZDVOJENO - Prijavite se na treking utrku kastavskim šetnicama- AKADEMSKI ZEC
Akademski-Zec

Prijavite se na treking utrku kastavskim šetnicama- AKADEMSKI ZEC

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, četvrtu godinu zaredom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u nedjelju, 28. svibnja s početkom u 10:00 sati.

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.

Ove godine treking utrka Akademski zec održat će se po četvrti put na stazama PUŽ (7km) i ZEC (12-15km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.

Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje. Prigodne nagrade za prva mjesta osigurat će poliklinika Medico i trgovinama sportske opreme Decathlon.

Prijaviti se možete na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci (www.zaklada.uniri.hr). Prijave su otvorene do 21. svibnja 2017. godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...