Početna - IZDVOJENO - Prijavljeni za organiziranje prostitucije
policija-rotirka
ilustracija

Prijavljeni za organiziranje prostitucije

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 28 i 33 godine.

Sumnja se da su od 9. studenoga do 11. prosinca ove godine radi stjecanja protupravne imovinske koristi organizirali i oglašavali pružanje seksualnih usluga za novac.

Za pružanje ovih usluga vrbovali su i namamili hrvatsku državljanku, koja je seksualne usluge pružala osobama s područja Primorsko-goranske i drugih županija. Na ovaj način pribavili su protupravnu imovinsku korist od sedamdesetak tisuća kuna, od čega je veći dio novca pronađen i oduzet tijekom kriminalističkog istraživanja, kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Po završetku kriminalističkog istraživanja spomenuto dvoje hrvatskih državljana je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo prostitucije te su predani pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...