Početna - IZDVOJENO - Prijem za liburnijske davatelje krvi
darivanje_krv
web

Prijem za liburnijske davatelje krvi

U organizaciji Crvenog križa Opatija, jučer je u Villi Angiolini održan prijem za 15 darivatelja krvi s liburnijskog područja koji su do sada dali krv po 100 i 75 puta. Njima su se zahvalili i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, te načelnik Lovrana Alan Sanković, kao i zamjenica načelnika Matulja Eni Šebalj.

Sve okupljene prigodnim govorom pozdravio je predsjednik Crvenog križa prof. dr. Viktor Peršić te pritom naglasio važnost onoga što darivatelji krvi čine za društvo u cjelini.

Žalosno je što darivanje krvi uvijek prolazi neopaženo i bez medijske pompe, ali ono što darivatelji krvi čine hvale je vrijedno jer na taj način pomažu da se spasi život pojedincu.

Svi su darivatelji krvi na kraju svečanosti dobili poklone od Opatije, Lovrana i Matulja, a cijelu svečanost upriličio je zbor Crvenog križa koji je otpjevao prigodne pjesme.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...