Početna - IZDVOJENO - Primorje CO napustio Dominik Straga
Foto: web

Primorje CO napustio Dominik Straga

Riječki plivač Dominik Straga odlučio je napustiti klub u kojem je prije 15 godina napravio prve zaveslaje. Razlog su nesluglasice s jednim od članova stručnog stožera.

Straga je istaknuo kako posljednje tri-četiri godine nije imao mir koji mi je bio potreban da se spremi za vrhunske rezultate, te kako nije bio niti zadovoljan odnosnom pojedinaca iz stručnog stožera u klubu. Također napominje kako ga sada čeka novi put, a najprije želi pronaći novi klub s kojim će ostvariti svoje ciljeve a to su finale europskog i svjetskog prvenstva te nastup na Olimpijskim igrama.

Pažnju je na sebe skrenuo još na početku karijere, a potvrda da je riječ o perspektivnom plivaču stigla je na Europskom juniorskom prvenstvu 2006. godine na kojem se okitio dvjema broncama. Posljednjih je nekoliko sezona stagnirao, zbog odluke o napuštanju kluba propustio je i nedavno održano državno prvenstvo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...