Početna - IZDVOJENO - Primorje EB osvojilo naslov prvaka Hrvatske
vaterpolisti
foto: mojarijeka.hr

Primorje EB osvojilo naslov prvaka Hrvatske

Vaterpolisti “Primorja Erste banke” novi su prvaci Hrvatske.

Ova generacija je trima pobjedama nad “Mladosti” uplivala u klupsku i riječku sportsku povijest na radost razdraganih navijača. Nakon što su brojni njezini prethodnici kroz brojna prijašnja desetljeća zastajali pred ciljem, no sada nisu posustali.

U stvarnost su pretvoreni snovi koje navijači snivaju već nekoliko sezona. Zagrepčani su prema očekivanjima i najavama počeli ambiciozno i sa čvrstim obrambenim presingom. Tako  su nastojali ograničiti razorni učinak riječkih napadača, opasnih  sa svih pozicija. Domaćini su se branili zonom koja je već po nepisanim pravilima  za ove finalne oglede bila prva od dvije obrambene formacije koje su kapitulirale.

Sunce je taman zalazilo za Učku tog 14. svibnja 2014. godine kada su posljednjim zaveslajima posljednje utakmice finala  Riječani definitivno osigurali toliko željeni i čekani trofej.

Vaterpolisti Primorja EB osvojili su jučer prvi naslov prvaka Hrvatske u klupskoj povijesti. To je nakon 76 godina drugi naslov državnog prvaka riječkog kluba koji je naslov osvojio i 1938. godine kada su se zvali Viktorija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...