Početna - IZDVOJENO - Pročitajte što je HDZ odgovorio na Sinčićeve uvrede
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Pročitajte što je HDZ odgovorio na Sinčićeve uvrede

Ivan Vilibor Sinčić uputio je otvoreno pismo Karamarku u kojem kaže da je HDZ danas jedno staro kljuse koje više ne može ništa potegnuti…, na što u HDZ kažu da destrukcija neće otvoriti niti jedno radno mjesto.

U HDZ-u odgovoru na Sinčićeve uvrede ističe se kako će oni ustrajno nastaviti predstavljati svoj program gospodarskog rasta i zapošljavanja te konkretne mjere i poteze, a najbolji odgovor na sve uvrede bit će pobjeda HDZ-a na izborima.

“Nastavit ćemo ustrajno predstavljati naše konkretne mjere i poteze, poput smanjenja plaća svim članovima hrvatske Vlade i svim saborskim zastupnicima. Bilo na mje ružno gledati dok je SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović, u dogovoru s premijerom Zoranom Milanovićem, osobno vrijeđao i pokušavao poniziti Sinčića tijekom kampanje na predsjedničkim izborima. Međutim, sada je u svom pismu i Sinčić, očigledno nadahnut prljavom kampanjom SDP-a, pokazao isto lice koje ovih dana pokazuje i sve nervozniji premijer na odlasku”, ističe HDZ.

Smatraju kako se među konkurentima Domoljubne koalicije očito sve više vlada nervoza, pa oni koji gube potporu hrvatskih građana pribjegavaju isključivo sukobima, vrijeđanju i provokacijama.

HDZ u odgovoru naglašava kao se bavi programom i konkretnim rješenjima, a ne uvredama.

“Prljava kampanja i destrukcija neće otvoriti niti jedno radno mjesto. Naša politika nije ‘mi ili oni’, nego zajedništvo za jaku Hrvatsku. Mi ne vrijeđamo i dijelimo, nego okupljamo i nudimo rješenja”, ističe u ime HDZ-a glasnogovornik Ivan Jabuka na Sinčićeve uvrede.

Ivan Vilibor Sinčić u nedjelju je uputio otvoreno pismo predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku u kojem uz ostalo  kaže da je HDZ “danas jedno staro kljuse koje više ne može ništa potegnuti i u koje ne vjeruje ni većina vlastitih članova, ali ga prihvaćaju jer su o njemu ovisni”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...