Početna - IZDVOJENO - U prodaji ulaznice za atraktivni Opatija Fight Night 7
1-620x400

U prodaji ulaznice za atraktivni Opatija Fight Night 7

Borilački event Opatija Fight Night ove se godine po prvi puta održava pod otvorenim nebom, sedmi po redu event OFC-a donosi 30. srpnja devet sjajnih okršaja, sve redom po atraktivnim K1 pravilima.

Kompletan popis borbi je otkriven na konferenciji za medije koja se održala u utorak u Rijeci, otkrivena su brojna vrlo zanimljiva imena koja garantiraju da će svi koji te večeri dođu u Opatiju zaista imati priliku uživati u pravom spektaklu. Kombinacija sjajnih i iskusnih boraca te vrhunske profesionalne produkcije jamac je da će to biti večer puna adrenalina u kojoj će svi uživati.

U srijedu, 13. srpnja napokon je započela i prodaja ulaznica po vrlo popularnim cijenama za slobodno sjedenje – parter od 65 kuna. Radi se o cijeni ulaznice koja vrijedi do 25. srpnja, a nakon toga cijena ulaznice raste na 80 kuna. U prodaji od četvrtka (14.07.) će su također Golden Circle ulaznice (numerirana mjesta u prva tri reda partera) po cijeni od 120 kuna.

Očekuje se da će i ovog puta Opatija Fight Night biti rasprodan, pa se savjetuje svima onima koji žele uživati u atraktivnim borbama da što prije nabave svoju ulaznicu.

Prodajna mjesta:
Opatija

Caffe bar Monokini (M. Tita 96, Opatija)*
Restaurant Bianco&Nero (Sportska dvorana Opatija)*

Rijeka
Dallas Music Shop (Splitska 2A, Rijeka)*
Caffe bar Stop (Užarska 17, Stari Grad, Rijeka)
Caffe bar Boutique – ZTC (Zvonimirova 3, Rijeka)

Lovran
Kavana Lovran (M. Tita 41, Lovran)

Matulji
Slastičarna Beto (M. Tita 2, Matulji)

*na ovim prodajnim mjestima mogu se kupiti i Golden Circle ulaznice

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...