Početna - IZDVOJENO - PRODAVAO HEORIN, SUMNJA SE I MALOLJETNICIMA

PRODAVAO HEORIN, SUMNJA SE I MALOLJETNICIMA

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene zlouporabe droga.

Osumnjičeni je zatečen 5. veljače na području Gornjeg Zameta u Rijeci s manjom količinom droge heroin te priveden na kriminalističko istraživanje. Policija ga sumnjiči da je od početka ove godine u najmanje četiri navrata neovlašteno nabavio drogu heroin, a zatim prodao ili omogućio korištenje nabavljene droge drugim konzumentima. Po dostupnim informacijama čini se da ga se sumnjiči da je drogu prodavao i maloljetnicima tj. nižim punoljetnicima.

Obavljenom pretragom doma i drugih prostorija osumnjičenoga na području Kostrene pronađene su i oduzete gljive psilocibin te druge tvari i predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 42-godišnjak je kazneno prijavljen za kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga te predan pritvorskom nadzorniku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mistero Buffo vraća Dražena Šivaka u Opatiju

Virtuozna monodrama “Mistero Buffo” u izvedbi glumca Dražena Šivaka i režiji Lee Delong U Centru Gervais u Opatiji 20. rujna ...