Početna - IZDVOJENO - Program 24 KKL-a
kkl

Program 24 KKL-a

Kastafsko kulturno leto i ovog tjedna nudi bogati program za sve posjetitelje. Pročitajte što vas očekuje u vremenu od 16.07-21.07:

Festival gitare
Četvrtak, 16.7. – subota 18.7., Crekvina, 21:00
U posljednjih nekoliko godina, Festival gitare se konceptualno sve više oslanja na lokalne glazbene motive i tematiku pa će tako ove godine publika uživati u kolažu gitarskih nastupa s predznakom etno i world glazbe, naglašavajući pritom interpretaciju tradicijskog izričaja.
U sklopu Festivala gitare održat će se i Radionica gitare (13.-17.7.2015.). Na ovu besplatnu radionicu možete se prijaviti na:radionice.kkl@gmail.com (za kraj radionice predviđen je koncert polaznika u sklopu Festivala gitare).

Damir Kukuruzović Django Group & Friends
Četvrtak, 16.7., Crekvina, 21:00
Projekt Damira Kukuruzovića svojevrstan je hommage glazbi Django Reinhardta i Stephanea Grappellia, dvojca koji je obilježio europsku glazbu 20. stoljeća, a sam Kukuruzović već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika Djanga Reinhardta i jedan od naših ponajboljih gitarista.
Cijena ulaznice 30,00 kn.

Fog Painters feat. Vasko Atanasovski
Petak, 17.7., Crekvina, 21:00
Uz multiinstrumentalista, aranžera i kompozitora Zorana Majstorovića na gitari, Fog Painterse čine Žiga Golob (kontrabas) i Kruno Levačić (udaraljke). Kao gost kastavskog koncerta nastupit će Vasko Atanasovski (flauta, saksofon) hvaljeni slovenski kompozitor i glazbenik. U njihovoj se glazbi mogu čuti utjecaji bluesa, jazza, etna pa sve do elektronske glazbe.
Cijena ulaznice 30,00 kn.

Gerbaz GIIPUJA feat. Elvis Stanić
Subota, 18.7., Crekvina, 21:00
Nakon zanimljivog i od kritike hvaljenog albuma GIIPUJA, Damjan Grbac kastavskoj će se publici predstaviti s novim nosačem zvuka GERBAZ GIIPUJA kao još sigurniji i zreliji autor te aranžer i vođa kvarteta. Fuzija jazza i istarske ljestvice platforma je za veliku slobodu interpretacije i neiscrpni motiv svih četiriju glazbenika koji sudjeluju na projektu. Elvis Stanić će u ovom programu Kastafskog kulturnog leta izvoditi skladbe na gitari i harmonici.
Cijena ulaznice 30,00 kn.

Predstava Plemena (TEATAR EXIT, PLANET ART)
Utorak, 21.7., Crekvina, 21:00
Kroz intrigantnu i katarzičnu priču o ljubavi i izdaji, ova višestruko nagrađivana drama nam pokazuje da o (ne)pripadnosti i dalje ovisi sreća pojedinca. Štoviše, umjesto da nam ponavlja kako smo svi jednaki, Plemena nam nude spoznaju i ukazuju na činjenicu koliko smo različiti. Gdje se ipak nalazi taj prostor u kojem plemena mogu naći suživot i kako, tema je ove predstave.
Cijena ulaznice 50,00 kn.

Ulaznice možete nabaviti u Festivalskom uredu Trg Matka Laginje 4, Kastav i na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...