Početna - IZDVOJENO - Program KKL-a od 1.-9. kolovoza
kkl

Program KKL-a od 1.-9. kolovoza

Kastafsko kulturno leto manifestacija je koja tijekom ljetnih mjeseci u Kastvu predstavlja raznolik zabavan program,a što se odvija do 9. kolovoza pročitajte  nastavku:

Mirjana Bobuš & Pape
Subota, 01.8., Crekvina, 21:00
Glazbeni uspjeh Mirjane Bobuš započeo je još davne 1994. godine na festivalu MIK, a nastavljen je pobjedom na Splitskom festivalu. Mirjana Bobuš danas nastupa te izvodi brojne uspješnice na festivalima u vlastitoj izvedbi ili u izvedbi ostalih kolega i kolegica s glazbene scene. Nakon uspješnog koncerta na 22. Kastafskom kulturnom letu, Mirjana Bobuš će nastupiti na pozornici Crekvine uz pratnju Zorana Papića, s kojim izvodi cijeli niz popularnih pjesama njihove mladosti i mladosti vjerne publike.
Cijena ulaznice 20,00 kn.

Filmski program – Kino Mediteran
5.-7.8., Crekvina, 21:00
Drugu godinu za redom, Kastafsko kulturno leto ostvaruje suradnju s Kinom Mediteran. Kino Mediteran je putujuće kino u organizaciji Festivala mediteranskog filma Split, čiji je glavni cilj vraćanje kino repertoara u manje gradove diljem Hrvatske gdje su kina odavno zatvorena ili ne postoje. Ove će se godine na Crekvini prikazati tri inozemna dugometražna i tri kratkometražna filma domaće produkcije.
Program je besplatan.

Kino Mediteran – Divlje priče
Srijeda, 5.8., Crekvina, 21:00
Damián Szifrón, Argentina, 2104, 122′, Crna komedija // Black Comedy
Ova kompilacija crnohumornih priča opisuje šest vrsta osvete i odluke za koje se s pravom može posumnjati da prkose zdravom razumu.
Ulaz slobodan.

Kino Mediteran – Lekcija
Četvrtak, 6.8., Crekvina, 21:00
Kristina Grozeva & Petar Valchanov, Bugarska-Grčka // Bulgaria-Greece, 2104, 105′ // Drama
U bugarskom gradiću mlada učiteljica Nadežda u razredu traži lopova kako bi ga podučila razlici između dobra i zla. Ali kad ostane dužna lihvarima, može li sama pronaći pravi put?
Ulaz slobodan.

Kino Mediteran – Van sebe
Petak, 7.8., Crekvina, 21:00
Ole Giæver, Norveška // Norway, 2014, 80′ // Drama-Komedija // Drama-Comedy
Martin je na rubu krize srednjih godina. Nakon dosadnog radnog dana ispunjenog sanjarenjima, Martin odluči spakirati ruksak i otići u prirodu. Ali čeka ga mirna i na trenutke opasna avantura, jer koliko god zabavno bilo trčati gol po divljini, uvijek možete naletjeti na strance u neočekivanim trenucima.
Ulaz slobodan.

Radionica glume
5.-7.8., Gradska loža, 11:00 – 17:00
Na radionici glume polaznici će se upoznati s osnovama glumačke tehnike Mihaila Čehova uz kratak i zanimljiv uvod u povijest glumačkih tehnika i metoda. Radionica je namijenjena onima koje zanima gluma, ali ima veliku vrijednost primjene i kod pjevača i plesača.Za pohađanje radionice nije potrebno prethodno iskustvo, a rad će se odvijati tako da se pristupa svakom polazniku individualno.
Prijaviti se možete na: radionice.kkl@gmail.com (Za prijavu je potrebno poslati ime, prezime, datum rođenja i telefonski broj za kontakt.)
Voditeljica: Simona Dimitrov Palatinuš
Više na: www.kkl.hr/event/radionica-glume
Ulaz slobodan.

Kastav Blues Festival Subota, 8.8., Fortica, 21:00

U Kastvu će 8. kolovoza na Fortici nastupiti Sydney Ellis & Midnight Preachers (USA) i Sweet Waters (IT), vrhunska vokalistica suvremene blues i jazz-scene, koju hvali i publika i glazbena kritika. Njezinu kvalitetu i popularnost potvrđuje, između ostaloga, i činjenica da je u posljednja dva desetljeća održala preko 1200 koncerata u 27 zemalja.
Nastupom će se na Kastav Blues Festivalu Sydney Ellis and Her Midnight Preachers po prvi put predstaviti hrvatskoj publici.
Ulaz slobodan.

Nedjelja, 9.8., Gradska loža, 17:00
Blues workshop by Michael Messer. Više na: www.kastavbluesfest.com.
Ulaz slobodan.

Ulaznice možete nabaviti u Festivalskom uredu Trg Matka Laginje 4, Kastav i na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...