Početna - IZDVOJENO - Program na Ljetnoj pozornici ovaj tjedan
ljetna pozornica
web

Program na Ljetnoj pozornici ovaj tjedan

Ovaj tjedan će uz zanimljive filmove koji se prikazuju na maloj sceni biti na rasporedu (anti)stand-up show Branka Đurića, koncert Maksima Mrvice te ludi party pod najvećom disco-kuglom u sklopu RetrOpatije.

6. srpnja, ponedjeljak– film Ted 2, nastavak urnebesne komedije o prosječnom životu oživjelog plišanog medvjedića, u kojem su glavne uloge – uz redatelja Setha MacFarlana koji je dao glas naslovnom (anti)heroju – ostvarili Liam Neeson, Mark Wahlberg i Amanda Seyfried…

7. srpanj, utorak-talijanska drama Čuda redateljice Alice Rohrwacher, u kojemu glume Alba Rohrwacher, Maria Alexandra Lungu, Sam Louwyck i drugi, dok je u srijedu zvijezda samo jedna – Branko Đurić Đuro koji predstavlja svoj urnebesni (anti)stand-up show ”Đurologija”.

9. srpanj, četvrtak– film ”Čarobni Mike XXL”, mješavina komedije, drame i glazbenog filma redatelja Gregoryja Jacobsa u kojem su glavne uloge ostvarili Channing Tatum, Amber Heard, Elizabeth Banks te preplanula tijela muških stripera. Svi programi tijekom radnih dana počinju u 21.30 sati.

10. srpanj, petak– koncert ”Best of Crossover” koji će prirediti Maksim Mrvica u pratnji svoga benda, a čiji je početak najavljen za 21 sat.

11. srpanj, subota-Glazbeno-scenski spektakl RetrOpatija održat će se na raznim lokacijama gradskog središta, a vrhunac će mu biti otkačeni disco-party na Ljetnoj pozornici, čiji je početak najavljen za 23 sata.

12. srpanj, nedjelja– film ”Malci”, animirana komedija sinkronizirana na hrvatski jezik u 21.30 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...