Početna - IZDVOJENO - Projekt FIESTA-radionica za građane
fiesta

Projekt FIESTA-radionica za građane

Grad Rijeka poziva sve zainteresirane građane na besplatnu radionicu s temom energetske učinkovitosti i racionalne potrošnje energije u kućanstvima koja se provodi u sklopu EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Action.Radionica će se održati u dva termina u prostoru Gradske vijećnice Grada Rijeke i to: 14. studenog 2016., s početkom u 12:00 sati i 18. studenog 2016., s početkom u 08:30 sati.

Zainteresirani građani na radionici će imati priliku čuti osnovne informacije o projektu FIESTA te saznati koje su mogućnosti uključivanja u projekt. Nakon upoznavanja s projektom prisutni će imati prilike saznati osnovne informacije o energetskoj učinkovitosti te koje mjere mogu primijeniti u svojim domovima kako bi smanjili mjesečne račune za energiju. Na radionici ćemo se osvrnuti i na obnovljive izvore energije kao i koje su mogućnosti sufinanciranja mjera energetske učinkovitosti dostupne u Hrvatskoj.

Radionica će se održati u dva termina u prostoru Gradske vijećnice Grada Rijeke i to:

  • 14. studenog 2016. s početkom u 12:00 sati
  • 18. studenog 2016. s početkom u 08:30 sati

Naglašavamo da su radionice za sve zainteresirane besplatne te da nije potrebna prethodna najava ili registracija sudionika.

Poziv i program radionice možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...