Početna - IZDVOJENO - PROJEKT „PUT SAMURAJA 2.0. – PRVI KORACI U PODUZETNIŠTVU“
Put Samuraja
foto: Grad Opatija

PROJEKT „PUT SAMURAJA 2.0. – PRVI KORACI U PODUZETNIŠTVU“

Međunarodna komora mladih Rijeka najavila je održavanje edukativnog projekta „Put samuraja 2.0. – prvi koraci u poduzetništvu“. Projekt će se održat 23. travnja u Gradskoj vijećnici Grad Rijeke.

JCI (Junior Chamber International) Rijeka odnosno Međunarodna komora mladih u Rijeci djeluje od srpnja 2013. godine, a udruga trenutno ima 22 člana. Ovo je druga godina za redom da se projekt „Put samuraja 2.0. – prvi koraci u poduzetništvu“ održava u organizaciji JCI Rijeka, a ove godine i uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

Cilj projekta je konkretnim i primjenjivim znanjima vrsnih stručnjaka informirati mlade poduzetnike koje su najčešće greške u poslovanju i kako ih uspješno savladati, objasnio je Tomislav Šestak predsjednik JCI Rijeka.

Novost je od ove godine da se „Put samuraja“ sastoji od dva modula sa po tri predavanja, odnosno predavača.Prvi modul održat će se u subotu, 23. travnja s početkom u 9,30 sati, a sudjelovat će Neven Tamarut iz StepRi, Danijel Bičanić ispred BićanićConsulting i Kristina Jurić koja se bavi pisanjem Europskih projekata.
Drugi modul najavljen je za rujan 2016., a točan datum, vrijeme i predavači biti će najavljeni naknadno.

Predavanja su u potpunosti besplatna, a predviđeno je sudjelovanje šezdesetak osoba, koje se mogu prijaviti online putem internet stranice Međunarodne komore mladih Rijeka.

Na spomenutoj internet stranici te Facebook stranici Udruge, mogu se pronaći sve informacije i novosti vezane uz održavanje projekta „Put samuraja 2.0. – prvi koraci u poduzetništvu“.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...