Početna - GASTRO KUTAK - Proljetni energetski kokteli

Proljetni energetski kokteli

proljetni-koktelKako ste proveli vikend?! Osjećate li danas podrhtavanje mišića i treskavicu u nogama, ili možda opekline od sunca?! Moramo pohvaliti prekrasno vrijeme i barem jedan dan posvećen u potpunosti zdravlju, čovjeku i aktivnoj nedjelji. Šteta je što takvo vrijeme nije svaki dan u godini jer nakon cjelodnevnog sjedenja u uredima, poslovnim prostorima, trgovinama i slično, takvih aktivnosti trebalo bi nam još mnogo mnogo više.
Ako budemo u proljetnom duhu, možda uspijemo potjerati ovih nekoliko oblaka koji su u ovo proljetno jutro vješto obgrlili Rijeku Tko kaže da i potpuno prirodni, zdravi kokteli ne mogu biti ukusni?! O, mogu mogu, i to čak više nego što uopće možete i zamisliti. Svi već znate da je kombiniranje sastojaka u koktelima neograničeno i ponekad čudno, ali su rezultati u većini slučajeva iznenađujući i tako ukusni (naravno ukoliko se sastojci dobro kombiniraju)… ako još uvijek mislite da je ova posljednja rečenica samo mit, iskušajte se u pripremi koktela Blooming energy i u potpunosti promijenite svoje mišljenje već danas.

Blooming energy
1 mrkva
1 jabuka
1 naranča

U juiceru pripremite sok od mrkve i jabuke te svemu dodajte sok od jedne cijeđene naranče. Poslužite odmah nakon pripreme.

Ako želite iz ovog napitka izvući maksimum, prilikom nabavljanja sastojaka pripazite na jedan sitan ali bitan detalj – birajte mrkvu što tamnije boje jer što je boja tamnija to znači da mrkva ima više karotina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen bogat program Markove, promocije Društvenog doma i proslave 1. maja na Veprincu

Grad Opatija i Kulturno društvo Leprinac pripremili su raznolik i bogat program obilježavanja Markove na Veprincu, a nakon pandemijske stanke ...