Početna - IZDVOJENO - Prometna regulacija za vrijeme Međunarodne karnevalske povorke

Prometna regulacija za vrijeme Međunarodne karnevalske povorke

Na dan održavanja Međunarodne karnevalske povorke 02.03.2014. od 11 do 22 sata u cijelosti se zatvara za sav promet središte grada, u slijedećim ulicama: Riva- Riva Boduli- Ivana Zajca- Fiumara- Scarpina- Adamićeva- Zadarska i sve ulice južno od Korza do obale.

Zabrana parkiranja:

Dana 01.03.2014. parkiranje vozila biti će zabranjeno na slijedećim lokacijama: Putnička obala, dio parkirališta Delta, Grobnička riva i parkiralište “Pod voltun” na Žabici

Dana 02.03.2014. parkiranje vozila biti će zabranjeno na slijedećim lokacijama: Putnička obala, dio parkirališta Delta, Grobnička riva, parkiralište “Pod voltun” na Žabici i parkiralište Riva boduli. Zadarska ulica, Splitska, Zanonova, Ulica Riva, Riva Boduli, Verdijeva (zapad), Zagrebačka (zapad) i Ivana Zajca. Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije.

Karneval Rijeka 2014 PROMET

Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a zaustavljati će se na svim usputnim gradskim stajalištima. KD Autotrolej d.o.o. na dan Međunarodne karnevalske povorke 2.3. 2014. godine (nedjelja) neće naplaćivati javni prijevoz na svim gradskim linijama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...