Početna - AUTOMOTO - Prometni problemi u naselju Zora

Prometni problemi u naselju Zora

Sastanak Mjesnog odbora Opatija-Centar II

U uredu gradonačelnika je održan sastanak na temu prometne, posebice parkirne problematike u Mjesnom odboru Opatija- Centar II, na kojem su, uz gradonačelnika i njegove zamjenike sudjelovali i građani- predstavnici toga Mjesnog odbora, načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković sa suradnicima, voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske Boris Skeledžić, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša Grada Opatije Filp Vlah.

Na sastanku je ukazano na probleme na području Mjesnog odbora Opatija- Centar II, osobito u naselju Zora, Bošnjakovoj ulici i Ulici Carmen Sylva, koji su u posljednje vrijeme učestali. Zbog parkiranih automobila na pločniku, pješaci su prisiljeni kretati se kolnikom, što ih dovodi u opasnost, rečeno je na sastanku.

Zaključak je sastanka nužnost tolerancije i kompromisa, obzirom na sve veću naseljenost toga područja grada te sve veći broj automobila u domaćinstvima. Zajedničkim radom svih mjerodavnih morat će se pronaći kompromisno rješenje, poručio je gradonačelnik Dujmić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povodom Dana neovisnosti u Lovranu

Delegacija Općine Lovran u ponedjeljak, 07. listopada 2019. godine u 11,00 sati, povodom Dana neovisnosti, na lovranskom groblju kod centralnog ...