Početna - GOSPODARSTVO - Promijenjen rok za dovršetak čvora Matulji – Opatija

Promijenjen rok za dovršetak čvora Matulji – Opatija

Završetkom ljetne turističke sezone ponovno se zatvorio čvor Matulji – Opatija kojim se pristupa riječkoj obilaznici, što je mnogima otežalo odlazak na posao i povratak kući.

Čvor se zatvorio kako se dovršili radovi na izgradnji novog rotora i pristupnih cesta te bi nakon toga promet trebao biti daleko brži i sigurniji na navedenim lokacijama.

Ukupna cijena radova iznosi 18 milijuna kuna plus porez na dodanu vrijednost, a prilikom nedavnog zatvaranja čvora istaknuto je kako će on biti zatvoren do početka studenog.

Prema najnovijim informacijama od Hrvatskih cesta rok za dovršetak svih radova je 23. studeni 2018. godine. Nacrte koji malo detaljnije pojašnjavaju kako će promet biti uređen nakon završetka radova možete pogledati niže.

Na novom velikom rotoru bit će čak pripremljen i izlaz za tzv. “Opatijsku treću cestu” koja se tek planira graditi u budućnosti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...