Početna - IZDVOJENO - Promjena uredovnog radnog vremena šalter sale na adresi Žrtava Fašizma 3 u Rijeci

Promjena uredovnog radnog vremena šalter sale na adresi Žrtava Fašizma 3 u Rijeci

U nastavku donosimo obavijest o završetku ljenjeg radnog vremena Službe za upravne poslove Policijske uprave primorsko-goranske te molimo da građane obavijestite o promjeni uredovnog radnog vremena šalter sale na adresi Žrtava Fašizma 3 u Rijeci od 5. rujna 2016. godine:

Obavijest građanima: Radno vrijeme upravnih poslova od 5. rujna

 

Od ponedjeljka, 5. rujna 2016. godine mijenja se uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u šalter sali Policijske uprave primorsko-goranske, na adresi Žrtava fašizma 3 u Rijeci.

Obavještavamo građane da od navedenog dana upravne poslove u šalter sali mogu obaviti  svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka u vremenu od:

 

  • 8 do 15 sati – svi upravni poslovi
  • 8 do 18 sati – poslovi prijavništva i osobnih isprava te poslovi prometa

 

U navedenom vremenu građani mogu podnijeti zahtjeve za prijavu i odjavu prebivališta i boravišta, za osobne i prometne isprave, za registraciju vozila te poslove oružja, državljanstva i stranaca.

Sve potrebne informacije građani mogu dobiti i na internet stranici Policijske uprave primorsko-goranske  na adresi www.primorska.policija.hr , u rubrici Dokumenti te putem bannera Radno vrijeme.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...