Početna - IZDVOJENO - Promocija volontiranja u sklopu projekta RIVA

Promocija volontiranja u sklopu projekta RIVA

U sklopu projekta RIVA – Riječke volonterske aktivnosti, koji Udruga Žmergo provodi uz financijsku potporu Grada Rijeke, u petak 25. srpnja, na prostoru između glavne pošte i robne kuće Korzo održavat će se promocija volontiranja s naglaskom na europskoj volonterskoj službi.

Od 9 do 14 sati, naši mladi volonteri na razmjeni upoznavati će sve zainteresirane sa prednostima volontiranja te europskom volonterskom službom. Zainteresirani će imati mogućnost iz prve ruke doznati sve detalje volontiranja unutar EVS projekta, ali i doznati više o drugim mogućnostima volontiranja diljem svijeta.

Udruga Žmergo je osim za primanje volontera, organizacija akreditirana i za slanje, stoga oni željni putovanja mogu otići volontirati diljem Europe preko Udruge Žmergo, neovisno o tome jesu li njeni članovi ili ne. Provesti će se i anketa o volontiranju kako bi doznali što mladi misle o volontiranju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pokrenuta peticija “Vratimo brodsku liniju Rijeka – Dubrovnik”

Prije nekoliko godina Uprava Jadrolinije odlučila je da više neće financirati ljetnu trajektnu liniju između Rijeke i Dubrovnika, za koju ...