Početna - IZDVOJENO - Promotivna prodaja kuhanog pršuta
Foto: web

Promotivna prodaja kuhanog pršuta

Tvrtka Radnik i Buretić Bregi najavili su promotivnu prodaju kuhanog pršuta i pinci povodom nadolazećih uskršnjih blagdana. Pomotivna prodaja održati će se danas, 09. travnja u Opatiji, od 14:00 do 17:00 sati u trgovini Manufaktura Linea Verde (preko puta bivšeg restorana Zelengaj).
Tvrtka radnik će povodom ove promocije pripremiti degustaciju pinci, a Buretići Bregi će biti zaduženi za kuhani pršut koji će se rezati na stalku.

Osim danas, promotivna prodaja pršuta održat će se i u subotu 12. travnja od 9 sati nadalje u Radnikovom diskontu Lovran (43. Istarske divizije bb).
Ovom prilikom, Dalibor Buretić pozvao je sve ljubitelje pršuta da se pridruže danas u Opatiji ili u subotu u Lovranu i uživaju u blagodatom okusu ove delicije.

Iz tvrtke Radnik pak napominju da su svojim mušterijama, povodom nadolazećih blagdana pripremili akcijsku cijenu za pince.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...