Početna - IZDVOJENO - Pronađite ovog čovjeka i poklonite mu ljetovanje u Hrvatskoj!
video hrvatska

Pronađite ovog čovjeka i poklonite mu ljetovanje u Hrvatskoj!

Na službenoj Facebook stranici Vlade RH jedan je korisnik postavio fantastičan video u trajanju od 4 i pol minute trojice mladića koji su dva tjedna u kolovozu proveli u Hrvatskoj i snimili sva mjesta koja su posjetili i zabilježili kako su se provodili.

Prema priloženom videu kojeg se ne bi posramila ni jedna PR agencija, mladići iz navodno Francuske sjajno su se zabavili u Hrvatskoj.

Autor videa, Pascal, sa svojim prijateljima i GoPro kamerom obišao je Zagreb, Split, Hvar, Zadar, Pag i NP-ove Krku, Paklenicu i Plitvička jezera i montirao ovaj fantastičan video koji prikazuje mnoge naše prirodne ljepote i bogatu turističku ponudu.

Prilikom objave njihovog videa na zidu Vlade korisnik je napisao: ‘Za Ministarstvo turizma ili Turističku zajednicu: Ne znam je li vam ovo netko već poslao, ali nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku’.

Njegova objava dirnula je mnoge koji su komentirali da je ovo najbolja reklama za Hrvatsku dosad, a video je prikupio više od 5000 lajkova.

Na njegov post oglasila se i Vlada:

– Hvala ti što si ovo podijelio s nama. Slobodno to uputi i na adresu Ministarstva turizma: press@mint.hr. Srdačan pozdrav!’

No, bilo je i onih koji su iskoristili priliku i malo “bocnuli” vladajuće:

“Tri frenda naprave bolji promiđbeni spot od naših predobro plačenih nesposobnjakoviča a vi iz VRH-e nemate pametniji odgovor nego da čovjek sam šalje spot min. turizma. Tko je tu lud????”, napisao je jedan korisnik.

A bilo je tu i nekih već unaprijed izrađenih ideja, prenosi 24 sata.

– Dobra ideja da se za malo novaca napravi apsolutno najprofitabilniji PR hrvatskoga turizma. Čovjeku platite put, smještaj, nešto malo novaca za trošenje i dogovorite s njim sto biste napravili. Em će čovjek bit toliko iznenađen sa prijedlogom da će o tome pisati svim ljudima koje zna i ne zna, em ćete uz malo resursa dovesti puno kapitala u Hrvatsku. Naravno, ako to ne postane otimačina za sredstvima već na samom početku projekta – napisao je jedan korisnik.

Uglavnom, reakcija na video je napretek, a o kakvom se zapravo sjajnom videu radi pogledajte u videu ispod.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...