Početna - IZDVOJENO - Proslava 4. rođendana ZTC-a uz Prljavo kazalište
ztc

Proslava 4. rođendana ZTC-a uz Prljavo kazalište

Iz ZTC-a su pripremili povodom četvrte obljetnice svog otvaranja novi zanimljiv festival, ali i atraktivan koncert.

Nova manifestacija u gradu Rijeci nastala je iz ideje pružanja potpore mladim pjevačkim snagama i želje za prisjećanjem na bogatstvo riječke glazbene scene. Odabirom pjesama iz raznih glazbenih žanrova, RiSONGić donosi retrospektivu glazbenih hitova uz koje su odrastale mnoge generacije u gradu na Rječini. Festival predstavlja svojevrstan „spomenik“ široj riječkoj glazbenoj sceni, a njegova posebnost je u tome što će te evergreene izvoditi djeca starijeg osnovnoškolskog uzrasta. RiSONGić tako postaje zabava za sve generacije, mjesto koje okuplja cijele obitelji i sve ljubitelje „riječkog glazbenog štiha“, poručuju iz ZTC-a.

Prvi „RiSONGić“ održat će se 10. rujna u 20h u sklopu proslave 4. rođendana ZTC-a u Rijeci pod svjetlima velike pozornice na kojoj će potom nastupiti legendarna grupa Prljavo kazalište.

ZTC je povodom rođendanskog slavlja pripremio i modnu reviju BLACK&WHITE kao i cjelovečernji šoping uz popuste ŠOPINGFEST te ludo zabavni AJETO – skečevi iz predstave i fotografiranje s najsmotanijim dvojcem Patom i Matom

Ulaz je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...