Početna - IZDVOJENO - Proslavljen rođendan “Kolibrića”
kolibrici

Proslavljen rođendan “Kolibrića”

Radionica i igraonica „Kolibrići“ za djecu s teškoćama u razvoju proslavila je u četvrtak svoj 14. rođendan. Slavlje se odvilo u društvu članova i volontera iz Društva „Naša djeca“ Opatija, ravnateljice Dječjeg vrtića u Opatiji  Sabrine Jelić, vijećnika Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije, te više stručne suradnice u Odsjeku za društvene djelatnosti u Gradu Opatiji Andree Arbanasić, voditeljice Odsjeka za društvene djelatnosti u Gradu Opatiji Zlate Torbarine, i zamjenika gradonačelnika Marine Gašparić, i Fernanda Kirigina.

„Kolibrići“ su u društvu svojih roditelja i voditelja prisutnim gostima izrecitirali i otpjevali pjesmice koje su naučili na svojim radionicama te sudjelovali na likovnoj radionici. Tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija gđa. Sanja Škorić zahvalila se Gradu Opatiji na podršci kao i voditeljima i volonterima radionice i igraonice „Kolibrići“ na predanom radu. – Razvijanje programa podrške i integracije djece s teškoćama u razvoju s ciljem stvaranja poticajnog i osnažujućeg okruženja za njih i njihove roditelje u Društvu „Naša djeca“ Opatija započelo je prije 14. godina, a skorašnjim preseljenjem u nove prostore još će se dodatno unaprijediti – istaknula je Sanja Škorić.

Prije četrnaest godina DND Opatija pokrenuo je projekt “Više od igre” prema kojem je realizirana radionica i igraonica za djecu s posebnim potrebama i kroničnim bolestima “Kolibrići”. Uključena su djeca s posebnim potrebama Grada Opatije, a savjetima je pružala pomoć i djeci i njihovim roditeljima s područja čitave Liburnije.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...