Početna - IZDVOJENO - U prodani prostor Pošte na Korzu uselit će Muller
posta muller

U prodani prostor Pošte na Korzu uselit će Muller

Početkom prosle godine, točnije početkom lipnja 2015. Hrvatska pošta prodala je svoju zgradu Centralnog poštanskog ureda  u Rijeci koja se nalazi  na atraktivnoj lokaciji na sredini Korza za gotovo 42 milijuna kuna.

Zgradu je kupila tvrtka TIM nekretnine, a do nedavno još uvijek nije bilo poznato za što će biti namijenjena nakon što je novi vlasnik i preuzme. Ipak iz neslužbenih ali pouzdanih  izvora doznajemo kako će u tu zgradu useliti tvrtka Muller,  drogerija koja sadrži i asortiman ljekovitih sredstava, ali i parfumerija, papirnica, odjel igračaka i multimedije. Muller se za sad nalazi jedino u ZTC-u, ali po svemu sudeći će se nalaziti i na Korzu.

U tijeku je rješavanje papirologije s tvrtkom TIM nekretnine, preseljenje Pošte, a nakon toga će slijediti preuređenje i adaptacija prostora tako da otvorenje neće uslijediti odmah već u naredne dvije godine.

Podsjetimo također i da Riječani koji se nađu u centru Rijeke neće ostati bez poštanskog ureda već će trebati otići do drugog kraja Korza, odnosno u zgradu u kojoj je i sjedište Croatia osiguranja (Korzo 13), nedaleko od Jadranskog trga. HP doduše ima još pune dvije godine vremena za predaju zgrade novom vlasniku, ali čini se kako se krajnji rok za selidbu ipak neće čekati.

Napomenimo i to kako HP veći dio svog poslovanja, koje nije vezano uz direktan kontakt s građanima, planira preseliti u svoj novi centar na Kukuljanovu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...