Početna - IZDVOJENO - Cestovni promet- novosti o proteklom vikendu

Cestovni promet- novosti o proteklom vikendu

Donosimo Vam novosti o događanjima u cestovnom prometu proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske.

Dogodile su se 24 prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže, a tri su lakše ozlijeđene.
Teže je ozlijeđena 69-godišnja hrvatska državljanka i 42-godišnji vozač motocikla marke Honda, riječkih registarskih oznaka, u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 8. rujna oko 10 sati na području Čavli. Nesreću je izazvao spomenuti vozač motocikla kada je krećući se iz Buzdohanja u smjeru Svilnog udario i oborio 69-godišnjakinju dok se kretala kolnikom. Liječnička pomoć im je pružena u KBC Rijeka.

Što se tiče vožnje pod utjecajem alkohola, izdvajamo 56-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Suzuki, inače njemačkog državljanina, koji je u petak, 8. rujna oko 17 sati zatečen na području Malog Lošinja kad je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,98 g/kg. Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja, priveden je u policijsku postaju.
Zbog vožnje pod utjecajem alkohola priveden je i u Rijeci ,dan kasnije, 35-godišnji vozač teretnog vozila marke VW Crafter, zagrebačkih registarskih oznaka. Njega je policija zatekla u subotu,9. rujna oko 1.30 sati, u ulici Rujevica dok je vozilom upravljao bez upaljenih svjetala i pri koncentraciji alkohola od 2,13 g/kg.
U isto vrijeme je i na području grada Krka priveden 37-godišnji vozač osobnog vozila Opel
Astra jer je zatečen u vožnji pri koncentraciji alkohola od 2,03 g/kg.

U subotu, 9. rujna priveden je i 35-godišnji vozač osobnog vozila marke BMW kada je oko 11.20 sati pod utjecajem alkohola od 2,20 g/kg upravljao vozilom središtem Crikvenice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mijenja se vozni red izvanrednih linija

KD Autotrolej obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza kako od subote, 28. ožujka 2020. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi izvanrednih ...