Početna - IZDVOJENO - Provedi nedjelju u  Ekološkom parku Rasadnik, Kostrena
web

Provedi nedjelju u  Ekološkom parku Rasadnik, Kostrena

Udruga Ekoregija Kostrena poziva sutra mještane Kostrene, članove udruga, umirovljenike, općinske djelatnike kao i sve ljude dobre volje da dođu u Ekološki park Rasadnik i provedu zanimljiv dan u prirodi uz porciju „fažola na žlicu“ i korisna predavanja. Početak je u 11:30 sati.

Udruga će mještanima dijeliti besplatne sadnice pomidora i upoznati ih s prvom fazom izgradnje Ekološkog parka Rasadnik kao i s planovima koji će se realizirati tijekom godine. Uvod u prezentaciju bit će predavanje gospodina Ivana Lesingera o značaju Ekološkog parka za Kostrenu i primjeni ljekovitog bilja u suvremenom načinu života.

Također, Turistička zajednica općine Kostrena u okviru projekta “Volim Hrvatsku, volim Kostrenu”, akcija “Plavi cvijet” i ove godine organizira izbor najljepše okućnice, balkona, najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta, te najuređenije javne površine.

Prijedlozi i prijave zaprimaju se od 1.5. do 15.6.2015.g., a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u uredu TZO Kostrena na adresi Kostrenskih boraca 1a, telefonski na broj 289 207 ili putem e-maila: tzo-kostrena@ri.t-com.hr

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...