Početna - GOSPODARSTVO - Prvi Bigbelly u Kastvu

Prvi Bigbelly u Kastvu

Na Fortici je postavljen prvi Bigbelly spremnik u Kastvu.

Ovaj revolucionarni spremnik omogućava prešanje otpada na mjestu gdje se prikuplja i odmah odvaja otpad. Zahvaljujući ugrađenoj preši povećava se kapacitet spremnika 5 – 8 puta što znači da otpad neće ispadati iz spremnika, a trebat će ga i rjeđe prikupljati.

Veći kapacitet spremnika znači i čišće ulice i parkove, a da ne spominjemo ponos čistoćom grada. Potpuno zatvoreni spremnici eliminiraju probleme uzrokovane vjetrom, snijegom, kišom ili životinjama.

Sve ove prednosti, kombinirane sa znanjem i uvidom u trenutno stanje koje omogućuje povezanost s konzolom za upravljanje CLEAN, čine Bigbelly nezamjenjivim alatom pri stvaranju zelenijih i čišćih javnih površina te povećava se učinkovitost prikupljanja otpada i smanjuje učestalost njegovog odvoza.

Bigbelly spremnici su modularni i ne služe samo za prikupljanje miješanog otpada – sve više i više naših korisnika priključuje Bigbelly spremniku za miješani otpad još jedan ili više dodatnih spremnika kao komponente za odvajanje korisnog javnog otpada, čime se omogućava da korisnici imaju opciju odvajanja reciklabilnog otpada nadohvat ruke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Izložba „51000 Balthazargrad“ u MMSU-u još samo ovog vikenda

Posljednji je vikend izložbe „51000 Balthazargrad“ koja je u sklopu programa Dječja kuća, Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture postavljena ...