Početna - IZDVOJENO - Prvi Etno jazz festival u Matuljima
jazz festival Matulji 2013

Prvi Etno jazz festival u Matuljima

Pod pokroviteljstvom Općine Matulji, a u organizaciji Spart Jazz Communityja i Općine Matulji, ove nedjelje održan je prvi Etno jazz festival. Pozornica je bila postavljena ispred zgrade općine u Matuljima, a ne tako malen broj publike oduševljeno je prihvatio ovakav glazbeni izričaj koji se bazira na čakavskom rječniku, autohtonim instrumentima i glazbi te vrhunskim jazz interpretacijama.
Želja organizatora je da se ovaj festival nastavi odvijati, te da se njegovo trajanje proširi na dva dana. Iako je bio prvi, ne znači da je bio posljednji…znači da je u potpunosti ispunio svoju misiju.
Članove orkestra sačinjavaju mladi matuljski jazzeri, ali i oni malo iskusniji, s dugogodišnjim iskustvom i velikim nastupim s velikim imenima. Članovi sastava su: Zvjezdan Ružić, Vedran Ružić, Spartaco Črnjarić, Franjo Črnjarić, Branko Sterpin, Adriano Bernabić i Alba Nacinovich kao vokal.
Djelić atmosfere s prvog Etno jazz festivala donosimo u našoj fotogaleriji.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...