Početna - IZDVOJENO - Prvi TURfest – 10.09. na Trsatskoj gradini

Prvi TURfest – 10.09. na Trsatskoj gradini

Na Trsatskoj gradini sutra će biti održan prvi TURfest, kulturno-gastronomsko-modno događanje koji se održava s ciljem prezentacije turskih običaja i tradicije.

Producent manifestacije Vedran Babić otkrio je da će se posjetiteljima u sklopu modne revije predstaviti priznata turska modna kreatorica Esma Kazim te domaći brendovi Salon Marie, Sally atelier, nakit Zlatna kiša i Tara Fashion. Posjetitelji će moći pogledati i zanimljive izložbe Hrvatsko-turskog društva Rijeka, Kentbanke, Turske razvojne agencije, ZTC-a, Jeordie’sa, kutak sa gastroponudom i izložbu slika u prostoru špilje.

Glavni dio ovog festivala će biti predstavljen kroz nastupe turskih i hrvatskih glazbenika. S turske strane nastupiti će bend Yarkin Trio, dok će Hrvatsku predstavljati akademska violinistica Iva Štefančić. Gastronomija će također biti zastupljena u dva dijela, kao i onaj dekorativni dio.
Program počinje u 19.30 sati, a ulaz je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastav – Poziv za dodjelu „poklon bona prvašićima“

Pozivaju se roditelji čija su djeca upisana u prvi razred osnovnih škola izvan područja grada Kastva u školskoj godini 2018./2019., a imaju ...