Početna - NOVOSTI - Psi napali ljude na Krku i Grobniku
Opasan pas
ilustracija foto:web

Psi napali ljude na Krku i Grobniku

Jučer poslijepodne u šumi na području Njivica teško je ozlijeđena 51-godišnja Riječanka. Nažalost, dok je brala šparoge napala su je dva psa koja su napustila prostor u kojem su se nalazili te joj zadali više ugriza po tijelu. Na mjestu događaja pružena joj je hitna medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u bolnicu na Sušaku gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede i gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Krku utvrđeno je kako je vlasnik pasa 59-godišnjak s otoka Krka, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja. O ovom događaju policija je izvijestila nadležnu veterinarsku stanicu i komunalno redarstvo.

9. ožujka ove godine 24-godišnjak iz Čavli lakše je ozlijeđen nakon što ga je ugrizao pas dok je trčao avionskom pistom u naselju Soboli. Zbog držanja psa bez nadzora, 31-godišnjem vlasniku s područja Čavli naplaćena je novčana kazna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...