Početna - IZDVOJENO - Publika izabrala: riječka EXA pobjednik 37. Ri Rocka
ri rock

Publika izabrala: riječka EXA pobjednik 37. Ri Rocka

Na završnoj večeri 37. izdanja Ri Rock Festivala, održanoj u riječkom klubu Palach, proglašen je najbolji bend po glasovima publike. To je grupa EXA iz Rijeke koja je osvojila i posebnu nagradu udruge “Ri Rock” te glazbenog magazina RIF Novoga lista.

Prošlogodišnji polaznici Ri Rockovih “Music Box besplatnih glazbenih radionica za mlade” stasali su u punopravni bend pod nazivom EXA. Bend je u svojim začetcima i trude se pronaći svoj točan “zvuk” i pošto nemaju iskustva s nastupima, prijavili su se na Ri Rock kako bi to promijenili i skupili iskustvo. Članovi benda su: Damjan Milošević (bubanj), Andrian Nimac (bass), Karlo Vesel (vokal) i Luka Polić (gitara), a sviraju mix punka i metala.

Na završnoj večeri nastupila su i tri najbolja sastava ovogodišnjeg Ri Rock Festivala po ocjeni stručnog žirija: Sillycons, Silk Milk i Neglected iz Rijeke te gosti iz Zagreba – Seven That Spells. Na ovogodišnjem Ri Rock festivalu predstavilo se ukupno dvanaest mladih bendova iz Primorsko-goranske i Istarske županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...