Početna - IZDVOJENO - Puhački orkestar Lovran s Novogodišnjim koncertom oduševio publiku
web

Puhački orkestar Lovran s Novogodišnjim koncertom oduševio publiku

Već više od 40 godina POL održava ovu tradiciju i izvodi Novogodišnji koncert. Tako je bilo i ove gpdine, točnije 27. prosinca u opatijskoj sportskoj dvorani gdje je POL za svoju publiku pripremio ovaj krasan glazbeni poklon u trajanju od gotovo dva sata. Bila j ovo i prilika da se se predstavi novi program.

Uz dirigenta Miodraga Kašića i lovranske puhače i soliste nastupili su i njihovi prijatelji, gosti Karin Kuljanić, Josip Pepi Forembacher, grupa 4’33”, Duško Jelić, klapa Istria, D’Beni Bend, a svima se pridružio Folklorni ansambl Zora i Dasel, plesna škola iz Rijeke.

Voditelj cijelog programa je bio Šajeta. Osim izvrsne glazbe i dobre zabave dodjeljivale su se i nagrade članovima za dugogodišnji rad, nagrade za 10, 20 i 30 godina članstva, a POL je dobio i neke nove članove koji su ovom prilikom predstavljeni.

POL očekuje još jedan nastup, onaj za Silvestrovo koji se tradicionalno oržava u centru Lovrana, 31.prosinca u 11:30 sati. Tako ispračaju staru godinu, a prvi dan Nove 2015. će se pridružiti opatijskom gradonačelniku na zdravici na terasi hotela Kvarner.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Evo kako je glasao naš kraj na jučerašnjim izborima

Kvarner je tadicionalno ostao vjeran lijevoj opciji Opatija Restart- 43,17 % HDZ-22,07% Možemo!-9,30% Most-5,30% Domovinski pokret-4,65% Matulji Restart-41,51% HDZ-23,18% Možemo!-8,03% ...