Početna - IZDVOJENO - Pula okrunjena za Kraljicu Jadrana
lenta kraljica

Pula okrunjena za Kraljicu Jadrana

Na glamuroznom izboru KRALJICA JADRANA 2015. održanom u Petak  14-08-2015. na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar na otoku Rabu, za novu Kraljicu Jadrana okrunjena je ENA DELLABERNARDINA iz Pule.

Prvom princezom proglašena je Nina Jelenković iz Rijeke, a drugom princezom proglašena je Katarina Muše iz Splita.

Sluzbeni fotografi su Ninu Jelenković izabrali za Kraljicu Fotogeničnosti, a kraljicom osobnosti proglašena je Puljanka Isabella Rokvić.

Na opće oduševljenje izbor su vodile i učinile ga nezaboravnim Matea Vukmirović i Maja Curavić, a za glazbeni dio programa bili su zaduženi zvijezde večeri Tara i Alen Bičević, kao i plesna skupina Megablast.

Djevojke su se žiriju predstavile u kupaćim kostimima „Rivage Line“  u kojima prevladavaju žive, razigrane  boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ sa najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica  „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća  „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu  te  stol ocjenjivačkog suda aranžirala je „Cvjetarna Lavanda“. Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinulo se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“, a za zvjezdani Look zaslužan je make up „Roberta“ sa najnovijim stilovima šminkanja.

Za vrhunski vinski uzitak pobrinula se poznata vinarija „Iločki Podrumi“.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

Osim pokroviteljskih nagrada djevojke su osvojile i poklon bonove DEA centra u iznosima:

Kraljica Jadrana  10 000 kuna

Prva Princeza   5 000 kuna

Druga Princeza   2 500 kuna

Pobjednicu i princeze iduće godine očekuje izbor za Kraljicu Hrvatske 2016.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...