Početna - IZDVOJENO - Putnički terminal pretvoren u fitness centar
terminal molo longo
foto: korzo.net

Putnički terminal pretvoren u fitness centar

Putnički terminal u riječkoj luci biti će službeno otvoren 10. svibnja. Useljeni su brojni novi sadržaji, u prvom redu namijenjeni građanima. Ugostiteljstvu je namijenjen dio površine zgrade, preciznije, restoran na drugom katu, dio prvog kata gdje će kafić funkcionirati uz fitness centar koji zauzima najveći dio etaže, te šank i terasa u prizemlju, namijenjeni šetačima Molo longom i putnicima s brodskih linija.

Kafići će, biti dnevnog tipa, otvoreni do 24 sata, a novi koncesionari nemaju ambicija da terminal ponovno postane noćni klub.

Veliki dio terminala namijenjen je sportsko-rekreacijskim sadržajima, u prvom redu fitness centru kojim upravlja podkoncesionar, tvrtka Seven d.o.o., a tu su i drugi sadržaji, poput šaltera za prodaju karata za katamarane, rent-a-cara, turističke agencije, te pomorske agencije za mega-jahte.

Uz održavanje Fiumanke u lipnju je vezano i otvaranje restorana u sklopu Terminala, jedinog dijela zgrade koji 10. svibnja još neće biti otvoren za posjetitelje, budući da još traju radovi na njegovom uređenju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...