Početna - IZDVOJENO - Radionica heklanja u Klubu za žene
heklanje

Radionica heklanja u Klubu za žene

Nakon ljetne stanke, s novim radionicama kreće Klub za žene na Školjiću. Prva radionica donosi – heklanje!

Možda je tabletić na televizoru ili perilici rublja malo passé, ali podmetač ili nakit u nekoj zanimljivoj boji, zapravo bi mogao izgledati osvježavajuće. A o ponosu koji slijedi nakon što ga sama napraviš ne treba ni govoriti.

U četvrtak, 22. rujna, s početkom u 18 sati, donesi iglu i konac u Klub za žene (Školjić 6, prizemlje)  i iskukičaj svoje prve heklane podmetače.

Besplatnu početničku radionicu će voditi mlada volonterka i članica Kluba za ženeIvana Žužić koja se u slobodno vrijeme bavi heklanjem.

Potrebno je donijeti svoju iglu za heklanje i konac, a ukoliko ne posjeduješ pribor za heklanje preporučamo da se posavjetuješ s prodavačicom pri kupovini igle i konca 😉

Kao i uvijek potrebno je najaviti svoj dolazak na hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

Veselimo se još jednom druženju u Klubu za žene! Više informacija o radionici možete pronaći u Facebook događaju Radionica heklanjaili na Internet stranici CTK Rijeka.

Klub za žene nastao je kroz projekt WorkistheKey, sa željom da postane mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti Kluba za žene odvijaju se volonterski jednom mjesečno.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...