Početna - IZDVOJENO - Radionica: Jesenska priprema vrta
jesen-vrt

Radionica: Jesenska priprema vrta

Što je to malčiranje? Kako pripremiti vrt za zimu? Kako proizvoditi svoju hranu na balkonu? Što je to biodinamička poljoprivreda? Kako obogatiti tlo? Saznajte ove subote, 15. listopada, u Klubu za žene (Školjić 6, 1. kat).

Kako i što pokazat će Ana Smokrović na radionici Jesenska priprema vrta koja će se ovaj vikend s početkom u 10 sati održati u Klubu za žene. Ana je velika zagovornica ratarske gastronomije i biodinamičke poljoprivrede kojom se bavi nekoliko godina, a na subotnjoj radionici će s prisutnim damama podijeliti svoje znanje, iskustvo i vještinu ratarenja stečenu u svojih nekoliko vrtova koji se nalaze u okolici Rijeke.

Prisutne će se upoznati s malčiranjem, raznim prirodnim pripravcima kojima se hrani i štiti bilje, obradi tla s vilama za rahljenje, zelenom gnojidbom, poštovanju prirodnih ritmova, sjetvenom kalendaru, plodoredu, a i same će podfrknuti rukave i zasaditi nešto začinskog bilja.

Radionica je besplatna, a potrebno je najaviti svoj dolazak na hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

Veselimo se još jednom druženju u Klubu za žene! Više informacija o radionici možete pronaći u Facebook događaju Jesenska priprema vrtaili na Internet stranici CTK Rijeka.

Klub za žene nastao je kroz projekt WorkistheKey, sa željom da postane mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...