Početna - IZDVOJENO - Radionica PROČITAJ OVO!
radionica

Radionica PROČITAJ OVO!

Akcija PROČITAJ OVO!  Stribor, 26. i 28.4. 2017 u 18 sati

Uz razna gostovanja, radionice, preporuke i knjižne igre, Tjedan dobre dječje knjige u suradnji sa Kreativnim atelierom ArtMašina i Udrugom Kombinat  udružio je snage u hvalevrijednoj akciji! Pročitaj ovo! akcija je kojom djeca djecu potiču na čitanje dječjih knjiga. Dopisnice oslikane prizorima iz najdražih knjiga, djeca iz Rijeke i okolice slat će vršnjacima u domovima za nezbrinutu djecu.

Na radionicama će se izraditi i lutkice prema predlošku iz poznate priča koje će se upakirati u zabavne pakete i poslati zajedno s dopisnicama. Cilj akcije je slanjem veselih i personaliziranih dopisnica i lutki obradovati i potaknuti djecu da posegnu za knjigom i povežu se sa svojim vršnjacima uz čitanje, igru i zabavu.

Svi  zainteresirani klinci i klinceze koji žele izraditi štapnu lutkicu, mogu se priključiti sljedećim radionicama:

Radionica izrade lutkica (prema priči Na metli za svih mjesta ima) u Striboru – srijeda 26.04. u 18h i petak 28.04. u 18h.

Prijave na mail: stribor@gkri.hr

“Ova građanska akcija provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva

i razvoja civilnog društva iz Pule u sklopu decentraliziranog  modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva”

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Odluka o održavanju nastave u srednjim i osnovnim školama PGŽ

Prema Odluci, od 1. veljače 2021. – 12. veljače 2021. godine u osnovnim školama kojima je Primorsko-goranska županija osnivač nastava ...