Početna - IZDVOJENO - Radovi u Rijeci kreću za tri dana
rijeka
foto: web

Radovi u Rijeci kreću za tri dana

U sklopu radova na sanaciji kolnika državnih cesta, u ponedjeljak, 21. srpnja započinju radovi u Krešimirovoj ulici na dionici od Trga Žabica do Mlake (raskrižje Krešimirove ulice i ulice Milutina Barača). Radovi će se izvoditi u tri faze: 1. faza – sjeverni trak od Žabice do Mlake, 2. faza – južni trak od Mlake do Žabice i 3. faza – preostala dva (središnja) traka. Obilazni smjer kretanja je ulicama Rikarda Benčića – Franje Čandeka – Vukovarska – Viktora Cara Emina – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fašizma – Fiumara.

Prema obavijesti Rijeka prometa, predviđeni rok trajanja radova je 30 dana odnosno do 20. kolovoza, nakon čega će se radovi nastaviti u Zvonimirovoj ulici, o čemu će se izdati posebna obavijest. Komunalno društvo Autotrolej izdat će zasebnu obavijest o prometovanju autobusa javnog gradskog prijevoza za vrijeme izvođenja ovih radova.

Radovi na prometnicama obavljat će se u fazama i to na način da se na dionicama na kojima se odvijaju radovi omogući ograničeno odvijanje prometa jednim prometnim trakom (samo za autobuse javnog gradskog prijevoza, vozila stanara te vozila interventnih i komunalnih službi), a za sav ostali promet predviđeni su obilazni pravci. Radno vrijeme izvođenja radova je od 07-17 sati radnim danom, od 07-15 sati subotom, a nedjeljom se ne radi. Sve informacije o radovima i odvijanju prometa biti će redovito objavljeni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Vinoteka Kuk by Pervino na novoj lokaciji u Kastvu

Na novoj lokaciji u Kastvu, točnije na adresi Spinčići 158c, otvarena je Vinoteka Kuk by Pervino.“Čekaju vas dobro poznata Pervino ...