Početna - IZDVOJENO - Raspisan je poziv za upis u obvezni program predškole u DV Rijeka
logotip-dv

Raspisan je poziv za upis u obvezni program predškole u DV Rijeka

Prijave za upis u Program predškole za djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja, a nalaze se u godini prije polaska u osnovnu školu, odnosno rođena su do 31. ožujka 2011. godine zaprimat će se od 28. studenog do 16. prosinca 2016. godine. Prijave za upis se podnose na prijavnici u izabranom Centru predškolskog odgoja.

Dječji vrtić Rijeka će pedagoške godine 2016./2017. provoditi Program predškole za djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja, a nalaze se u godini prije polaska u osnovnu školu, odnosno rođena su do 31. ožujka 2011. godinePrijave za upis zaprimat će se od 28. studenog do 16. prosinca 2016. godine u vremenu od 12:00 do 16:00 sati ponedjeljakom, srijedom, četvrtkom i petkom, a utorkom od 12:00 do 18:00 sati.

Program predškole započet će s provedbom 1. veljače 2017. i trajati do 31. svibnja 2017. godine.

Prijave za upis se podnose na prijavnici u izabranom Centru predškolskog odgoja, sukladno podacima navedenim u Javnom pozivu.

Javni poziv nalazi se u privitku ovog članka.

Više informacija možete pronaći na web stranici Dječjeg vrtića Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...