Početna - IZDVOJENO - Raspisana nagrada od 50.000 kuna
filipovic sestre
web

Raspisana nagrada od 50.000 kuna

Dana 15.12.2006. u 20,25 sati na autocesti A6 dogodila se prometu nesreća u kojoj su smrtno stradale sestre Višnja i Gordana Filipović iz Rijeke.

Do nesreće je došlo kada je nepoznati vozač upravljao automobilom na autocesti A6 iz smjera Kikovice u smjeru Orehovice, u suprotnom tj. zabranjenom smjeru. Vozačica Višnja Filipović upravljala je automobilom Toyota Yaris reg oznake RI 316 LM, koja je nakon uočavanja nepoznatog vozila na svojoj prometnoj traci, poduzela izbjegavajući manevar, naglo skrenula udesno i izgubila kontrolu nad vozilom. Automobil se prevrnuo u nekoliko navrata na krov, a nepoznati vozač bez zaustavljanja je napustio mjesto događaja. Vozačica je od posljedica ozljeda preminula na mjestu nesreće, dok je njena sestra i suvozačica Gordana Filipović od zadobivenih ozljeda preminula u KBC Sušak.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sveobuhvatnim policijskim izvidima i dokaznim radnjama koje su provedene nad više od 100 osoba, nije došlo do podataka o mogućem počinitelju ovog događaja stoga je temeljem članka 78. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima i članka 116. Pravilnika o načinu policijskog postupanja, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio Odluku o javnom raspisivanju nagrade, u iznosu od 50 tisuća kuna, za obavijest koja će rezultirati ili doprinijeti otkrivanju i uhićenju počinitelja ovog kaznenog djela.

Pozivamo sve osobe, koje raspolažu korisnim informacijama, da nam se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu primorsko-goranska@policija.hrili osobno, dolaskom u najbližu policijsku postaju/policijsku upravu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Održana početna konferencija za medije povodom predstavljanja projekta „Pomoć u kući za naše starije i nemoćne osobe“

U petak, 23. srpnja 2021.g., u vijećnici Općine Matulji održana je početna konferencija projekta pod nazivom „Pomoć u kući za ...