Početna - IZDVOJENO - RealNetworks otvara urede u Hrvatskoj, traže pogramere
rn
foto: web

RealNetworks otvara urede u Hrvatskoj, traže pogramere

Tvrtka Pet minuta u studenom prošle godine postala je strateškim partnerom na razvoju Rhapsodyja, servisa za distribuciju glazbe koji svoje usluge na europskom tržištu nudi pod poznatim brendom Napster.

Hrvatski tim softverskih inžemkera i dizajnera te tvrtke surađivao je i na razvoju mobilnih aplikacija RealPlayer Cloud, proizvodu tvrtke RealNetworks, već u ranoj fazi projekta pružajući podršku u nadogradnji i integraciji s različitim platformama, poput u travnju predstavljene aplikacije za Amazon Fire TV.

U Hrvatskoj su prepoznali velik broj mladih, motiviranih i već iskusnih programera mobilnih aplikacija koji stvaraju nove trendove u mobilnim tehnologijama. Otvaranje ureda u Hrvatskoj je u potpunosti usklađeno s strateškim fokusom na mobilne inovacije.

Hrvatska je tako postala jedna od više od deset europskih zemalja u kojima je ta tvrtka prisutna, među kojima su Španjolska, Njemačka, Nizozemska, Portugal, Austrija, Francuska i Velika Britanija. Uredi u Hrvatskoj bit će smješteni u neposrednoj blizini središta grada. Osim ureda u Europi, RealNetworks svoja sjedišta ima u Brazilu, Indiji, Indoneziji, Filipinima, Koreji, Japanu, Britanskoj Kolumbiji i SAD-u.

Aplikacija RealPlayer Cloud dopušta korisnicima da privatno dijele svoj video sadržaj s prijateljima i obitelji, čak i ako ju oni ne koriste. Aplikacija je besplatna, a s njom dolaze i besplatna dva gigabajta prostora u računalnom oblaku za pohranu video sadržaja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...