Početna - IZDVOJENO - Rekreativci na 10. međunarodnom kupu Opatije u stolnom tenisu

Rekreativci na 10. međunarodnom kupu Opatije u stolnom tenisu

Pedesetak rekreativaca iz Italije, Slovenije, Srbije i Hrvatske sudjelovalo je na 10. međunarodnom kupu Opatije održanom 7. srpnja u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Natjecanje je održano u okviru događanja obilježavanja Dana Grada u organizaciji KŠR Gorovo i pod pokroviteljstvom Grada Opatije. Sudionike je pozdravio zamjenik gradonačelnika Emil Priskić te im zaželio puno uspjeha u mečevima kao i ugodan boravak u Opatiji. Istaknuo je da se u našem gradu oko 4 tisuće osoba bavi sportskom rekreacijom, što iznosi oko 30 posto populacije i svrstava Opatiju u sam vrh po tim rezultatima u zemlji. Dobrodošlicu je natjecateljima u ime organizatora zaželio direktor Kluba za športsku rekreaciju Gorovo Dalibor Korenić.

Sudionici su se takmičili u kategorijama rekreativci – 40 godina, + 40, + 50, + 60 i + 70 godina te žene, a najbrojnija je bila kategorija natjecatelja iznad 60 godina.

Po završetku natjecanja najuspješnijim natjecateljima i natjecateljicama uručene su medalje i nagrade.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...