Početna - IZDVOJENO - Rekreativci na 10. međunarodnom kupu Opatije u stolnom tenisu

Rekreativci na 10. međunarodnom kupu Opatije u stolnom tenisu

Pedesetak rekreativaca iz Italije, Slovenije, Srbije i Hrvatske sudjelovalo je na 10. međunarodnom kupu Opatije održanom 7. srpnja u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Natjecanje je održano u okviru događanja obilježavanja Dana Grada u organizaciji KŠR Gorovo i pod pokroviteljstvom Grada Opatije. Sudionike je pozdravio zamjenik gradonačelnika Emil Priskić te im zaželio puno uspjeha u mečevima kao i ugodan boravak u Opatiji. Istaknuo je da se u našem gradu oko 4 tisuće osoba bavi sportskom rekreacijom, što iznosi oko 30 posto populacije i svrstava Opatiju u sam vrh po tim rezultatima u zemlji. Dobrodošlicu je natjecateljima u ime organizatora zaželio direktor Kluba za športsku rekreaciju Gorovo Dalibor Korenić.

Sudionici su se takmičili u kategorijama rekreativci – 40 godina, + 40, + 50, + 60 i + 70 godina te žene, a najbrojnija je bila kategorija natjecatelja iznad 60 godina.

Po završetku natjecanja najuspješnijim natjecateljima i natjecateljicama uručene su medalje i nagrade.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mia Dimšić oduševila nastupom u opatijskom Gervaisu

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Mia Dimšić svojim je nastupom jučer oduševila opatijsku publiku. Brojni posjetitelji, a posebno oni najmlađi ...