Početna - TOP4 - Relax Adria

Relax Adria

Od 14. do 16. ožujka u Dvorani Marino Cvetković

Otvoren je Relax Adria- sajam bazena, sauna, outdoor namještaja, fitness opreme te wellness i spa opreme, koji se u Dvorani Marino Cvetković održava od 14. do 16.ožujka. Na sajmu nastupa više od 50 izlagača koji predstavljaju proizvode i usluge namijenjene za pripremu sezone i podizanje kvalitete ponude.

Sajam Relax Adria i ove godine predstavlja niz noviteta te bogat izlagački program namijenjen turističkom sektoru koji upravo kreće u finalnu pripremu objekata za prve goste.

Na jedinom specijaliziranom sajmu ove vrste predstavlja se više od 50 odabranih izlagača iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke, a osim hotelijerima, ugostiteljima te vlasnicima vila i kuća za odmor, Relax Adria je namijenjen arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

Uz cjelovit izlagački program, sajam prati i bogat i konferencijski program. Novitet ovogodišnjeg sajma Relax Adria je Wellness Architect Day koji se održava 14. ožujka, uz predavanja namijenjenima hotelijerima, arhitektima i projektantima. Petak, 15. ožujka održava se Marketing Masterclass na kojem će riječi biti o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

Za vrijeme trajanja konferencije, u maloj dvorani sajma Relax Adria bit će postavljena izložba radova Društva arhitekata Rijeka. Izložba obuhvaća sedamdesetak radova, koji prikazuju raspon i raznolikost projekata, radova članova DAR-a ostvarenih proteklih godina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. Festival klasične glazbe „Lovran classic“

Festival se održava od 10. do 18. rujna 2020. Usvom trećem izdanju, Lovran classic će ugostiti niz domaćih i stranih ...